LADESTATION – Xm24

LADESTATION – XM24

Vores større model 24 doors . Modellen placeres oftest steder med god plads, foran omklædnings-faciliteter, svømme/fitness afsnit, større indgangspartier, venteområder, mødelokaler, personalerum osv

Skærm Features

Du får mulighed for at ligge dit eget content på LCD skærmen. Her kan du promovere samarbejdspartnere og egne muligheder for informationer.

Box Features

Der er på vores 24 doors model 24 Ladebokse, der angiver brugsstatus med enten grønt eller rødt LED lys, en 19” LCD touchskærm.

Oplader Alle Devices

Hver af de 24 Ladebokse er udstyret med 3 ladestik, der passer til alle Smartdevices der er under 5 år gamle. Hver låge er forsynet med et lille vindue. Ladeboksene er udstyret med en låseautomatik der sikrer at Smartdevicene er i sikkerhed under selve opladningen.

Login Display

Ladestationen er udstyret med en Touch skærm som giver adgang til den Ladeboks man ønsker at benytte. Man taster en 4-6 cifret valgfri kode, hvorefter man frit kan oplade sit Smartdevice. Displayet angiver desuden maskinens status, og guider forbrugeren igennem hvert trin.

Skræddersyede Løsninger

Såfremt man måtte have andre ønsker til Ladefaciliteter end vores standard modeller, kan vi som de eneste på markedet skræddersy dine Ladefaciliteter så de passer til netop dine behov og omgivelser. Det gælder både udseende, størrelser, antal Ladebokse, foliering, skærmstr. osv.

Få Vist Dine Kampagner

Der er et utal af promoveringsmuligheder på vores Ladestationer, om man ønsker at vise videoer, stillbilleder, informercials, alm. infoskærm eller blot bruge standeren folieret som søjlereklame. Man kan ligeledes foliere for yderligere eksponering.

HOW IT WORKS

Tryk på oplad – indtast 4 cifret kode.

Læg mobilen i boksen – tilslut kabel – luk lågen.

Tryk på afhent – indtast 4 cifret kode – tag din mobil.

FØLG OS

Følg GoCharge på sociale medier

og hold dig opdateret

KONTAKT

For information og spørgsmål,

send os en mail

GoCharge A/S

Roms Hule 8 St
7100 Vejle, DK
Tlf: +45 76 70 80 80
Sales@go-charge.dk
CVR: 38452290
Forretningsbetingelser

Vores produkter

GoCharge A/S

cvr: 38 45 22 90

Roms hule 8, St
7100 Vejle
Danmark

Office time: 08:00-16:00