Ladestation Big Screen

Vores superstar model til receptioner, indgangspartier, og større vente/loungeområder.

Den viste model er med 6 låger, og en 43-tommer skærm. Bliv eksponeret flot på det store display.

Skærm Features

Du modtager efter opstilling af Ladestationen, dit eget login til vores softwaresystem der giver dig adgang til opsætning af feks. videosekvenser og stillbilleder.

Box Features

Der er på vores Big Screen model 6 Ladebokse, der angiver brugs status med enten grønt eller rødt LED lys, en 43” touchskærm.

Oplader Alle Devices

Hver af de 6 Ladebokse er udstyret med 3 ladestik, der passer til alle Smartdevices der er under 5 år gamle. Hver låge er forsynet med et lille vindue. Ladeboksene er udstyret med en låseautomatik der sikrer at Smartdevicene er i sikkerhed under selve opladningen.

Login Display

Ladestationen er udstyret med et Touch Display som giver adgang til den Ladeboks man ønsker at benytte. Man taster en 4-6 cifret valgfri kode, hvorefter man frit kan oplade sit Smartdevice. Displayet angiver desuden maskinens status, og guider forbrugeren igennem hvert trin.

Skræddersyede Løsninger

Såfremt man måtte have andre ønsker til Ladefaciliteter end vores standard modeller, kan vi som de eneste på markedet skræddersy dine Ladefaciliteter så de passer til netop dine behov og omgivelser. Det gælder både udseende, størrelser, antal Ladebokse, foliering, skærmstr. osv.

Få Vist Dine Kampagner

Der er et utal af promoveringsmuligheder på vores Ladestationer, om man ønsker at vise videoer, stillbilleder, informercials, alm. infoskærm eller blot bruge standeren folieret som søjlereklame. Man kan ligeledes foliere Ladestationen for yderligere eksponering.